Cea mai ciudată creatură? Rechinul ciclop descoperit de un pescar în California - VIDEO

Un pescar a descoperit cu uimire ceea ce părea un rechin ciclop, cu un singur ochi în mijlocul capului. Fetusul albinos de rechin ciclop a fost scos din burta unui rechin taur gestant, capturat în Golful Californian, în această vară.

5335 afișări
Imaginea articolului Cea mai ciudată creatură? Rechinul ciclop descoperit de un pescar în California - VIDEO

Cea mai ciudată creatură? Rechinul ciclop descoperit de un pescar în California

Cercetătorii care au examinat creatura spun că aceasta este autentică, deşi este puţin probabil ca ea să fi supravieţuit după naştere, scrie Daily Mail.

Felipe Galvan Magana, expert în rechini la Centro Interdisciplinario de Ciencias del Mar din Mexic, spune că acest tip de afecţiune congenitală este extrem de rară, ciclopia ducând de cele mai multe ori la moartea fătului.

În 2005, o pisică a născut un pui cu un singur ochi, cauzând o agitaţie similară pe internet.

Pisicuţa, cunoscută sub numele de Cy (scurtătura de la Cyclops) a murit la o zi după naştere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici