Cele mai corecte alegeri în materie de dietă

Majoritatea oamenilor au un risc crescut de boli cardiovasculare ca urmare a adoptării unei diete care recomandă cele 5 gustări porţionate de legume şi fructe pe zi.

13 afișări
Imaginea articolului Cele mai corecte alegeri în materie de dietă

Cele mai corecte alegeri în materie de dietă (Imagine: Mediafax Foto)

Iată rezultatul unui studiu derulat pe Internet care a pus în evidenţă faptul ca recomandările legate de consumul de legume şi frcute au creat de multe ori confuzii. Sa vedem care este consumul corect de legume si fructe si care sunt optiunile cele mai sanatoase!

Citeşte mai multe informaţii despre diete pe www.csid.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici