Cele mai importante surse de proteine

Peştele, ouăle, carnea şi majoritatea produselor lactate reprezintă cele mai importante surse de proteine, informează Gândul.

381 afișări
Imaginea articolului Cele mai importante surse de proteine

Cele mai importante surse de proteine

„Cea mai mare valoare proteică se regăseşte în lapte şi ouă, iar soia este singura plantă care conţine proteine complete”, afirmă asist. univ. dr. Raluca Popescu, medic nutriţionist.

Specialistul recomandă, în special, consumul de alimente ce conţin proteine complete, subliniind faptul că aceste substanţe organice trebuie procurate atât din surse animale, cât şi vegetale, într-o proporţie echilibrată.

Citește mai multe despre proteine pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici