Consumul de apă are câteva secrete

De multe ori, persoanele care urmează o dietă pentru a slabi (şi nu numai) neglijează beneficiile apei aduse sănătăţii. Apa reprezintă însă un aliat destul de puternic în lupta cu kilogramele.

18 afișări
Imaginea articolului Consumul de apă are câteva secrete

Consumul de apă are câteva secrete

Astfel, pe lângă faptul că nu luam în considerare binele pe care ni-l poate face apa, nu bem nici măcar cantitatea necesară nevoilor organismului nostru. O modalitate bună de a afla cantitatea de apă de care organismul tău are nevoie pentru a funcţiona normal este să faci un calcul simplu. Urcă-te pe cântar şi apoi împarte greutatea corporală la 30.

Află mai multe despre consumul de apă pe www.csid.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici