Cum poţi slăbi cu dieta cu fructe de pădure

O nouă metodă de slăbit ar putea fi cea mai simplă şi uşor de urmat dietă, fiindcă presupune înlocuirea unei gustări dintre mesele principale cu o porţie de fructe de pădure.

612 afișări
Imaginea articolului Cum poţi slăbi cu dieta cu fructe de pădure

Cum poţi slăbi cu dieta cu fructe de pădure (Imagine: Hepta)

Studiile au arătat că atunci când oamenii înlocuiesc o gustare dulce cu o porţie de fructe de pădure cu acelaşi conţinut caloric vor consuma mult mai puţine calorii la următoarea masă, potrivit femalefirst.co.uk.

Rezultatele acestor studii au sugerat că o mică schimbare a obiceiurilor alimentare ar putea reduce aportul de calorii cu până la o mie de unităţi pe săptămână.

Reducerea caloriilor ar putea duce la o scădere cu circa 500 de grame pe lună a grăsimii corporale sau chiar mai mult, dacă oamenii ar urma şi un program de exerciţii şi ar adopta un regim alimentar sănătos.

"Studiul nostru a arătat că o gustare de după-amiază care constă într-un amestec de fructe de pădure scade aportul de energie în timpul cinei. Este o metodă simplă care poate ajuta oamenii să-şi controleze şi să scadă în greutate", a declarat doctorul Lewis James de la School of Sport, Exercise and Health Sciences din cadrul Loughborough University.

"Există o serie de beneficii de sănătate potenţiale legate de consumul de fructe de pădure, dar este pentru prima dată când consumul acestora s-a dovedit a reduce cantitatea de mâncare de la următoarea masă. Acest efect ar putea ajuta la pierderea în greutate fără mare efort şi fără a simţi chiar", a mai spus specialistul britanic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici