Cura de somn ajută la regenerarea organismului

Factorii responsabili de insomnie, stres şi depresie sunt atât de prezenţi în viaţa de zi cu zi încât ar fi culmea ca organismul să nu cedeze la un moment dat, informează Csid.ro

398 afișări
Imaginea articolului Cura de somn ajută la regenerarea organismului

Cura de somn ajută la regenerarea organismului (Imagine: Mediafax Foto)

Tocmai de asta, din când în când este recomandat să îl ajuţi să se regenereze. Şi cum poţi face acest lucru decât printr-o cură lungă de somn, care să îţi încarce din plin bateriile.

Cura de somn este mai mult decât o metodă simplă la care poţi recurge ori de câte ori te răpune oboseala - ea este folosită şi pe plan terapeutic, sub supravegherea atentă a unui medic specialist.

Citeşte mai multe despre cura de somn pe www.csid.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici