Lista celor mai populare suplimente alimentare. Uleiul de peşte, pe primul loc

Uleiul de peşte, vitamina D, calciul, multivitaminele şi tabletele pe bază de coenzima Q10 sunt cel mai des întâlnite în dulapurile cu medicamente ale locuitorilor din ţările dezvoltate, potrivit Gândul.

232 afișări
Imaginea articolului Lista celor mai populare suplimente alimentare. Uleiul de peşte, pe primul loc

Lista celor mai populare suplimente alimentare. Uleiul de peşte, pe primul loc (Imagine: www.gandul.info)

Un număr tot mai mare de persoane interesate în menţinerea şi ameliorarea sănătăţii folosesc suplimente alimentare. Studii recente din domeniul farmaceutic estimează că, în ţările dezvoltate economic, peste 30 la sută din populaţie foloseşte zilnic diverse forme de suplimente alimentare, informează site-ul health.yahoo.net. Potrivit unei cercetări realizate de curând pe un eşantion de 6.000 de persoane, uleiul de peşte, vitamina D, calciul, multivitaminele şi tabletele pe bază de coenzima Q10 sunt cele mai populare suplimente alimentare.

Uleiul de peşte este luat cu regularitate de 75 la sută dintre intervievaţi, se arată în sondaj. Capsulele cu ulei de peşte sunt o sursă excelentă de acizi graşi de tip Omega 3, indispensabili pentru menţinerea funcţiilor cardiovasculare şi pentru scăderea nivelului colesterolului "rău" din organism. Potrivit studiului, majoritatea persoanelor preferă suplimentele pentru că nu pot suporta gustul uleiului de peşte.

Citeşte mai multe despre lista celor mai populare suplimente alimentare pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici