Mersul pe jos poate stimula sănătatea fizică şi mintală - studiu

Oamenii ar trebui să se gândească la creşterea numărului de paşi zilnici pentru a ajuta la îmbunătăţirea sănătăţii lor fizice şi mintale, a spus Agenţia de Sănătate Publică (PHA)

1461 afișări
Imaginea articolului Mersul pe jos poate stimula sănătatea fizică şi mintală - studiu

Mersul pe jos poate stimula fitness-ul şi sănătatea mintală - studiu

În Irlanda de Nord, două treimi dintre adulţi sunt obezi sau supraponderali, un sfert dintre copii fiind afectaţi în mod similar.

Dar experţii spun că schimbările mici pot face o mare diferenţă.
 
Dr. Hannah McCourt a spus că mişcări simple, cum ar fi mersul pe jos, grădinăritul şi ieşirea la plimbare cu copiii ar putea fi încorporate în viaţa de zi cu zi.
 
Ea a declarat pentru BBC că numărul mediu de paşi zilnici în Irlanda de Nord era între 3.000-4.000.
 
Ne-am dori să vedem oameni care îşi măresc paşii şi activitatea fizică”, a spus ea.
 
Dr. McCourt, un ofiţer senior pentru îmbunătăţirea sănătăţii şi a bunăstării sociale la PHA, a spus că, pe lângă faptul că este complet gratuit, mersul pe jos ar putea fi încorporat în timpul liber şi în rutinele zilnice.
 
Până în 2030, se crede că încă 11 milioane de adulţi din Marea Britanie vor fi obezi şi vor trăi probabil cu afecţiuni legate de obezitate, cum ar fi boli de inimă, diabet şi diferite tipuri de cancer.
 
Această creştere va pune şi mai multă presiune asupra serviciului de sănătate, deoarece mai multe persoane, în special persoanele în vârstă, vor avea nevoie de tratament.
 
Mersul pe jos pentru sănătate, conform NHS, este adesea trecut cu vederea ca o formă de exerciţiu.
 
Dar mersul vioi poate ajuta la creşterea rezistenţei, la arderea caloriilor în exces şi la îmbunătăţirea sănătoasă a inimii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici