MOUSE-UL care levitează. INVENŢIA care poate schimba munca la birou

Gadget-ul este cunoscut deocamdată sub numele de Bat şi a fost conceput de o companie cu sediul în Praga, Cehia. Designer-ul care l-a produs este considerat unul dinte cei 40 care vor schimba faţa lumii în viitor.

1420 afișări
Imaginea articolului MOUSE-UL care levitează. INVENŢIA care poate schimba munca la birou

INVENŢIA care poate schimba munca la birou. Mouse-ul care levitează se află în teste

Conceptul se bazează pe un câmp magnetic între mousepad şi mouse, informează Daily Mail.

Mouse-ul levitează la o înălţime de 40 de milimetri atunci când este liber şi la 10 milimetri când este manevrat.

În afara de conceptul inovator care are un aspect futurist, mouse-ul este proiectat şi pentru a preveni eventualele accidente produse în timp de folosirea excesiva a mouse-ului.

Produsul primeşte o atenţie considerabilă deja din partea marilor companii, dar se află deocamdată doar în faza de testare.

Când va fi scos la vânzare, va apărea în două culori, alb şi negru.

Vadim Kibardin, designerul mouse-ului, s-a născut în 1975, în Rusia, dar are studioul de producţie în Praga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici