Melodie emoţionantă dedicată femeilor din întreaga lume, lansată pe 8 martie. Piesa este interpretată de 25 de artişti din 20 de ţări - VIDEO

O melodie dedicată femeilor din întreaga lume, intitulată "One Woman", a fost lansată, vineri, de Ziua Internaţională a Femeii, de 25 de artişti.

4285 afișări
Imaginea articolului Melodie emoţionantă dedicată femeilor din întreaga lume, lansată pe 8 martie. Piesa este interpretată de 25 de artişti din 20 de ţări - VIDEO

Melodie emoţionantă dedicată femeilor din întreaga lume, lansată pe 8 martie. Piesa este interpretată de 25 de artişti din 20 de ţări

Pentru a marca 8 martie, când la nivel internaţional se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Femeii, 25 de artişti şi-au unit forţele şi au lansat o piesă pe care o dedică femeilor din întreaga lume, informează huffingtonpost.com.

Astfel, melodia "One Woman" este interpretată de 25 de cântăreţi şi cântăreţe din 20 de ţări. Piesa a fost lansată de UN Women, o organizaţie internaţională dedicată apărării drepturilor femeilor.

Acest cântec este unul de solidaritate, prin care se doreşte aducerea laolaltă a tuturor oameni în vederea apărării drepturilor femeilor şi a egalităţii între sexe.

Artiştii care interpretează piesa "One Woman" sunt: Ana Bacalhau (Portugalia), Angelique Kidjo (Benin), Anoushka Shankar (India), Bassekou Kouyate (Mali), Bebel Gilberto (Brazilia), Beth Blatt (USA), Brian Finnegan (Irlanda), Buika (Spania), Charice (Filipine), Cherine Amr (Egipt), Debi Nova (Costa Rica), Emeline Michel (Haiti), Fahan Hassan (Marea Britanie), Idan Raichel (Israel), Jane Zhang (China), Jim Diamond (Marea Britanie), Keith Murrell (Marea Britanie), Lance Ellington (Marea Britanie), Marta Gomez (Columbia), Maria Friedman (Marea Britanie), Meklit Hadero (Etiopia), Rokia Traoré (Mali), Vanessa Quai (Vanuatu), Ximena Sariñana (Mexic) şi Yuna (Malaezia).

Muzica este semnată de Graham Lyle (cunoscut pentru colaborarea sa cu Tina Turner la melodia "What’s Love Got To Do With It") şi de Fahan Hassan, iar versurile - de Beth Blatt.

Producătorii melodiei "One Woman" sunt Jerry Boys (care a lucrat cu numeroşi artişti consacraţi, între care trupa REM) şi Beth Blatt, în timp ce corporaţia Microsoft a sponsorizat proiectul de lansare a acestei piese.

Melodia "One Woman" poate fi descărcată de pe iTunes şi Amazon la preţul de 0,99 dolari. Fondurile strânse vor fi folosite pentru sprijinirea programelor organizaţiei UN Women.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici