O mie de abdomene nu te scapă de burtă

Pentru un abdomen plat trebuie să scoatem din alimentaţie chipsurile, sticksurile, popcorn, hrana tip fast-food şi cartofii. Nici băuturile gazoase sau cele care conţin zahăr nu sunt recomandate, potrivit "Gândul".

92 afișări
Imaginea articolului O mie de abdomene nu te scapă de burtă

O mie de abdomene nu te scapă de burtă

„Legumele şi fructele crude sunt cele mai indicate pentru o alimentaţie sănătoasă şi pentru siluetă. Cu cât sunt mai colorate, cu atât e mai bine”, afirmă prof. univ. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare. Dintre fructe, un loc de seamă îl ocupă grapefruitul.

Citeşte mai multe despre alimentele care te ajută să scapi de burtă pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici