(P) DOC.ro – AFFIDEA I Hiperdia împreună, alături de pacienţi, 24/7

108 afișări
Imaginea articolului (P) DOC.ro – AFFIDEA I Hiperdia împreună, alături de pacienţi, 24/7

(P) DOC.ro – AFFIDEA I Hiperdia împreună, alături de pacienţi, 24/7

DOC, cea mai mare comunitate bazată pe conţinut ştiinţific şi promovare etică din România în segmentul de sănătate şi îngrijire personală împreună cu Affidea Hiperdia, singura subsidiară a unui grup european de servicii medicale private prezentă în România, unul dintre liderii europeni în servicii de diagnostic imagistic ultraperfomant, ambulatoriu şi tratament al cancerului iniţiază primul parteneriat strategic bazat pe un model integrativ destinat asigurării accesului la îngrijire continuă a sănătăţii.

DOC – AFFIDEA I Hiperdia - Universul complet al sănătăţii tale

Prin noul parteneriat, amplul proces de digitalizare pe care il derulează Affidea Hiperdia trece la un nou nivel de performanţă, facilitând pacienţilor încă un canal de acces rapid către servicii medicale la standarde internaţionale atât pentru consultaţii medicale, analize de laborator, cât şi servicii de imagistică de înaltă rezoluţie. Platforma DOC va înlesni accesul rapid către serviciile medicale ultraperformante pe care operatorul le realizează în cele 36 de centre medicale multidisciplinare din 22 de oraşe. DOC şi Affidea Hiperdia împărtăşesc o viziune comună: a actului medical continuu, oferind pacienţilor o experienţă 360°, complex, de la consultul medical în Centrele Affidea Hiperdia către Universul DOC.

Misiunea DOC – Affidea Hiperdia România este de a oferi pacienţilor o experienţă completă, integrând instrumente de informare, educare, autoevaluare, consiliere pentru sănătate şi stare de bine, identificarea şi furnizarea de soluţii complete de sănătate, simplificând accesul prin programare 24/7 la cele mai avansate şi precise consultaţii, investigaţii, diagnostice şi tratamente de înaltă calitate realizate cu pasiune de o echipă cu o expertiză remarcabilă.

„Pentru a ajunge cu adevărat la milioane de oameni interesaţi de sănătate în mod aplicat, am creat universul DOC, adaptat secolului 21 şi care oferă o experienţă media 24/7 într-o formulă actualizată şi interactivă, bazată pe tehnologia digital online. De altfel, un astfel de portal, ”360 de grade” reprezintă singura alternativă ce poate adresa interesele şi nevoile complexe ale oamenilor în ziua de azi!”, declară Doctor Oana Cuzino, Medic Primar  Geriatrie, Doctor în Ştiinţe Medicale şi Fondator DOC.

Parteneriatul DOC – Affidea Hiperdia doreşte să amplifice beneficiile actului medical prin iniţiativele de comunicare continuă din mediul virtual, asigurând astfel premisele creşterii calităţii vieţii şi longevităţii pacientului. La aceasta se va adăuga extinderea paletei de servicii medicale la distanţă, abordare necesară atât în contextul pandemic, cât şi al realităţii vieţii cotidiene.

“Acest parteneriat are o dublă semnificaţie: pe de-o parte construim împreună cu platforma DOC o soluţie modernă, la îndemâna pacienţilor prin care aceştia sunt correct şi rapid informaţi, având acces facil la servicii medicale de top, însă, în acelaşi timp, renumitul medic şi personalitate media, Dr. Oana Cuzino - DOC devine Brand Ambassador al Affidea România.

Sănătatea pacienţilor este prioritatea principală a Affidea Hiperdia, iar pentru aceasta în permanenţă suntem atenţi la nevoile lor medicale, punând un accent important atât pe tratarea afecţiunilor, cât şi pe prevenţia acestora. Medicina preventivă este un obiectiv strategic pe care îl avem, iar împreună cu Dr. Oana Cuzino considerăm că îi vom determina pe români să-i acorde atenţia cuvenită,” declară Răzvan Predica, Country Manager, Affidea Romania.

 

De la informare la tratament printr-un click în Universul DOC - Affidea I Hiperdia

Românii pot identifica online pe DOC.ro, prin intermediul unui chestionar de autoevaluare, dacă sunt predispuşi unui risc medical. Ulterior, pot merge într-unul dintre cele 8 centre Affidea Hiperdia participante la campania cardio din toată ţara şi pot solicita gratuit, începând cu data de 13 decembrie 2021, măsurarea tensiunii arteriale, a pulsului, nivelului de oxigenare sau glicemiei.

Centrele Affidea Hiperdia care oferă gratuit aceste servicii, în perioada 13 Decembrie 2021 – 31 Ianuarie 2022 sunt: Hiperdia Ritmului Bucureşti, Hiperdia Olteniţei Bucureşti, Affidea Fundeni Bucureşti, Hiperdia Nicolae Titulescu Braşov, Hiperdia Calea Bucureşti Braşov, Hiperdia Cluj, Hiperdia Galaţi, Hiperdia Timişoara.

Boala hipertensivă este cea mai întâlnită afecţiune din România. La un eşantion de 100.000 de pacienţi în evidenţa medicilor de familie, peste 13.500 (13.5%) din aceştia suferă de această afecţiune. Pe locurile următoare se situează cardiopatia ischemică (6.2%), diabetul zaharat (4.4%) şi bolile pulmonare cronice obstructive (2.3%).

Cifrele sunt îngrijorătoare în ceea ce priveşte evoluţia diabetului zaharat în România. Peste 850.000 de români erau înregistraţi cu această afecţiune în evidenţa medicilor de familie la cea mai recentă anchetă de prevalenţă, în 2019. Aceasta reprezintă o creştere de peste 40% a numărului de cazuri de români care suferă de diabet zaharat, faţă de anul 1997.*

În continuare, pentru cei care doresc să acceseze consultaţii specializate, Affidea Hiperdia oferă beneficii suplimentare, pentru a încuraja prevenţia medicală. De exemplu, în cazul în care un pacient solicită un consult cardiologic, beneficiază şi de o investigaţie EKG gratuită.

Affidea Hiperdia România

Affidea Hiperdia România face parte din Grupul Affidea, liderul european în servicii de diagnostic imagistic de înaltă performanţă, ambulatoriu şi tratament al cancerului, care furnizează servicii medicale prin cele peste 308 centre, 11.000 profesionişti în domeniul sănătăţii, 15 ţări europene, 10 milioane de pacienţi anual. În anul 2017, Grupul Affidea a achiziţionat toate centrele Hiperdia din România, care au fost ulterior modernizate şi dotate cu echipamente medicale de ultimă generaţie.

Affidea Hiperdia România, cu un număr de 36 de centre în 22 oraşe, pune la dispoziţia pacienţilor servicii medicale integrate (consultaţii de specialitate, gamă extinsă de servicii de radiologie imagistică şi medicină nucleară ultraperformantă, analize medicale, tratament oncologic şi chimioterapie) susţinute de o echipă medicală cu competenţe extinse şi înaltă expertiză profesională, dobândite în urma pregătirii şi perfecţionării permanente în ţară şi străinătate.

DOC – platformă integrată cu soluţii pentru sănătate

Prin intermediul celor peste 9.800 de materiale scrise şi video-urilor originale, de informare şi educare pe teme de sănătate, stare de bine şi lifestyle elaborate de Experţi şi specialişti în medicină şi îngrijire personală, membrii Universului DOC beneficiază de soluţii complete pentru problemele de sănătate astfel că, prin intermediul DOC Time şi Health Shop, se bucură de servicii şi produse inovatoare destinate sănătăţii, frumuseţii şi stării de bine a întregii familii.

DOC - informaţii medicale validate de experţi

DOC este platforma prin intermediul căreia zeci de Experţi oferă recomandări de soluţii sau produse valoroase pentru sănătate. DOC este sursa completă de încredere în cercetări medicale, diagnostic, tratament, profilaxie, îngrijire şi frumuseţe, care urmăreşte să ofere utilizatorilor săi experienţe complete, de la informare, educare şi autoevaluare, până la identificarea şi adoptarea soluţiei necesare.                       

* Conform Raportului Naţional al Stării de Sănătate a Populaţiei realizat în 2019 de Ministerul Sănătăţii, Institutul Naţional de Sănătate Publică şi Centrul Naţional de Evaluare şi Promovare a Stării de Sănătate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici