Riscurile la care este supus organismul după o dietă drastică

Sezonul estival începe în aproximativ trei luni şi fiecare dintre noi se gândeşte cum să scape repede de surplusul de kilograme acumulat de-a lungul iernii, notează cotidianul "Gândul".

70 afișări
Imaginea articolului Riscurile la care este supus organismul după o dietă drastică

Riscurile la care este supus organismul după o dietă drastică (Imagine: Gândul)

Suntem tentaţi de cele mai multe ori să apelăm la diete drastice, care ne "ajută" să slăbim până la şapte kilograme în maximum două săptămâni, dar medicii nutriţionişti spun că persoanele care doresc să slăbească sănătos vor trebui să dea jos doar două kilograme pe lună.

Citeşte mai multe despre riscurile unei diete drastice pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici