Top 12 boli cu transmitere sexuală: simptome şi tratament

Nu ne putem baza pe principiul "Mie nu o să mi se întâmple aşa" când vine vorba despre bolile cu transmitere sexuală. Chiar şi în cazul cuplurilor stabile! Iată 12 boli frecvent despistate de către medicii ginecologici. Informează-te, tratează-te şi mai presus de toate plăcerile: protejează-te.

3671 afișări
Imaginea articolului Top 12 boli cu transmitere sexuală: simptome şi tratament

Top 12 boli cu transmitere sexuală: simptome şi tratament (Imagine: Dragos Cristescu/Mediafax Foto)

Din păcate, puţini sunt cei care sunt scutiţi de neplăcerea aflării unui diagnostic nefavorabil spus pe un ton delicat sau unul ferm de către medicul ginecolog ori specialistul urolog. Cu toata informaţia, bolile cu transmitere sexuală (BTS) rămân o problemă. Din păcate chiar şi în 2011, prezervativul este singura metodă care oferă protecţie BTS, cu condiţia să fie folosit la fiecare contact sexual şi încă de la începutul actului.

Sfatul medicilor din întreaga lume este următorul: nu neglija nici un simptom banal din sfera organelor sexuale. Un control la medicul specialist îţi poate salva sănătatea şi uneori chiar viaţa.

Citeşte mai multe despre bolile cu transmitere sexuală pe www.csid.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici