Topul alimentelor de vară care stimulează arderea grăsimilor

Din cauza temperaturilor ridicate, organismul pierde apă şi substanţe minerale, care, dacă nu sunt înlocuite rapid, pot genera o serie întreagă de tulburări metabolice şi cardiovasculare, atenţionează specialiştii, potrivit Gândul.

200 afișări
Imaginea articolului Topul alimentelor de vară care stimulează arderea grăsimilor

Topul alimentelor de vară care stimulează arderea grăsimilor

Vara este anotimpul ideal atunci când vrem să scăpăm de câteva kilograme, susţin nutriţioniştii. Motivul este simplu: gama largă de alimente care stimulează arderea grăsimilor.

Citeşte mai multe despre alimentele de vară care stimulează arderea grăsimilor pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici