Antrenorul Mihai Teja, prezentat oficial la FCSB în locul lui Nicolae Dică

Mihai Teja, în vârstă de 40 de ani, a fost prezentat, joi, oficial la FCSB, în cadrul unei conferinţe de presă. Antrenorul s-a declarat încrezător că se poate impune în vestiar, a vorbit despre transferuri şi despre lupta la titlu.

606 afișări
Imaginea articolului Antrenorul Mihai Teja, prezentat oficial la FCSB în locul lui Nicolae Dică

Antrenorul Mihai Teja, prezentat oficial la FCSB în locul lui Nicolae Dică

Tehnicianul a recunoscut că vrea să transfere la FCSB şi jucători de la Gaz Metan Mediaş.

"Vreau să îi mulţumesc domnului Becali că s-a gândit la mine, e o şansă în viaţa mea. Sunt tânăr, vreau performanţă, ştiu ce doreşte domnul Becali. N-am venit pentru bani, am venit să îmi croiesc un drum în viaţă. FCSB e un pas important, sper să nu dezamăgesc şi vreau să răsplătesc încrederea domnului Becali. La orice echipă e aşa, ai rezultate, rămâi. Presiune e peste tot. Dar dacă nu încerci să îţi dovedeşti că poţi mai mult, mai bine rămâi acasă. De ce să nu mă impun în vestiar? Altfel nici nu îi răspundeam lui Gigi Becali la telefon. Sau îi spuneam că nu sunt pregătit. Ştiu ce înseamnă Steaua, am petrecut doi ani consecutiv în Champions League şi în Europa League. E un brand, o echipă mare cu pretenţii mari. Avem în vedere jucători din campionatul intern. Şi de la Mediaş. Legat de Mediaş, vreau să le mulţumesc că mi-au permis să plec, ştiau că îmi doresc foarte mult. Lupta cu CFR e deschisă. Şi cu ei, dar şi cu celelalte echipe. Avem un lot foarte bun şi domnul Becali cumpără cam tot ceea ce e mai bun pe piaţă. Cu siguranţă vom face o echipă puternică", a spus Mihai Teja, la conferinţa de presă de prezentare la FCSB.

Nicolae Dică a părăsit FCSB după ce echipa patronată de Gigi Becali a pierdut, scor 0-2, cu CFR Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici