Caz ŞOCANT la Ploieşti: O adolescentă a căzut din autobuzul aflat în mers, pe un geam care s-a desprins

O tânără de 18 ani din Ploieşti a fost transportată la spital, miercuri seara, rănită, după ce geamul din spate al autobuzului în care se afla s-a desprins, iar fata a căzut pe carosabil. Poliţiştii au deschis o ancheta în acest caz. Cercetări fac şi reprezentanţii firmei de transport public.

3527 afișări
Imaginea articolului Caz ŞOCANT la Ploieşti: O adolescentă a căzut din autobuzul aflat în mers, pe un geam care s-a desprins

Caz scandalos la Ploieşti: A căzut din autobuzul în mers, pe un geam care s-a desprins

Purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Prahova, George Duţă, a declarat că medicii au fost solicitaţi după ce, în zona centrală a municipiului Ploieşti, o fată de 18 ani a căzut dintr-un autobuz după ce geamul s-a desprins. Tânăra a suferit răni la cap şi la spate, fiind dusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

La rândul său, directorul societăţii transport călători Ploieşti, Nae Alexandri, a spus că incidentul s-a petrecut imediat după ce autobuzul a plecat din staţie.

„Este ceva ciudat. Şoferul mi-a spus că după ce a plecat din staţie s-a trezit cu două tinere care au venit la el şi au spus că o fată a căzut cu geamul din spatele autobuzului. Distanţa dintre canapele şi geamul respectiv este de aproximativ 30 centimetri. Este prima oară când păţim aşa ceva, să se desprindă geamul. Cazul este în cercetare. Ciudat este că imediat cele două fete au dispărut. Ori au îmbrâncit-o şi s-a spart geamul, ori fata s-a sprijinit şi geamul chiar s-a desprins”, a declarat Alexandri.

Poliţiştii sunt la faţa locului şi au deschis o anchetă. Din primele cercetări, se pare că tânăra ar fi stat pe banchetă când s-a produs incidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici