Cristiano Ronaldo dezvăluie că unul dintre gemenii săi nou-născuţi a murit în timpul naşterii

Cristiano Ronaldo a anunţat pe reţelele de socializare că fiul său nou-născut a murit. Starul lui Manchester United aştepta gemeni cu partenera sa Georgina Rodriguez. O declaraţie a cuplului a confirmat luni decesul bebeluşului.

3133 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo dezvăluie că unul dintre gemenii săi nou-născuţi a murit în timpul naşterii

Cristiano Ronaldo dezvăluie că unul dintre gemenii săi nou-născuţi a murit în timpul naşterii

Fiul nou-născut al lui Cristiano Ronaldo a murit, potrivit unui anunţ postat luni pe contul de Instagram al fotbalistului.

„Cu cea mai mare tristeţe trebuie să anunţăm că băieţelul nostru a decedat. Este cea mai mare durere pe care o poate simţi orice părinte', se arată în anunţ, potrivit Daily Mail.

În mesaj, Cristiano Ronaldo mulţumeşte echipei medicale pentru eforturile făcute.

„Doar naşterea fetiţei noastre ne dă puterea de a trăi acest moment cu ceva speranţă şi fericire. Dorim să le mulţumim medicilor şi asistentelor pentru toată îngrijirea şi sprijinul lor de specialitate. Suntem cu toţii devastaţi de această pierdere şi vă rugăm să ne păstraţi intimitatea în aceste momente foarte dificile. Băieţelul nostru, tu eşti îngerul nostru. Te vom iubi mereu”, mai scrie în anunţul familiei.

Starul lui Manchester United a anunţat în octombrie 2021 că aşteaptă gemeni cu partenera sa Georgina Rodriguez.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici