„Cu toţii ar trebui să-i susţinem pe ucraineni” - Swiatek la primirea trofeului de la Doha

Iga Swiatek a câştigat duminică turneul de la Doha (Qatar) şi a promis că va continua să joace cu o insignă cu steagul Ucrainei prinsăl a şapca cu care joacă, până când războiul se va termina.

599 afișări
Imaginea articolului „Cu toţii ar trebui să-i susţinem pe ucraineni” - Swiatek la primirea trofeului de la Doha

„Cu toţii ar trebui să-i susţinem pe ucraineni” - Swiatek la primirea trofeului de la Doha

Lidera mondială a recunoscut că se simte foarte tulburată de ceea ce se întâmplă în Ucraina, având în vedere că ţara sa are graniţă cu Ucraina. Ea a fost o susţinătoare a Ucrainei încă de la început, desfăşurând tot felul de activităţi caritabile pentru a-i ajuta pe oamenii de acolo şi i-a menţionat şi în discursul său de sâmbătă.

„Când am fost acolo în teren mi-am amintit de anul trecut.”, a spus poloneza la ceremonia de premiere. „A fost atunci primul turneu la care am avut ocazia să ţin un discurs când a început războiul din Ucraina. Simt că avem o memorie destul de scurtă. Cu toţii ar trebui să-i sprijinim pe ucraineni cu tot ceea ce se confruntă în fiecare zi. Este dezamăgitor că această situaţie nu se schimbă, dar sperăm că vor rămâne puternici”.

Spectatorii au reacţionat cu aplauze la cele spuse de Swiatek, care în timp ce joacă tenis pregăteşte diferite planuri caritabile. Ea este o susţinătoare foarte vocală a sănătăţii mintale, sprijinind diverse organizaţii din ţara sa natală.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici