Două sonde petroliere au explodat în Irak, după ce au fost bombardate în timpul unui atac terorist

Două sonde petroliere din nordul Irakului au explodat, miercuri, în urma unui atac terorist, anunţă Ministerul Petrolului din Bagdad, citat de agenţia Reuters.

758 afișări
Imaginea articolului Două sonde petroliere au explodat în Irak, după ce au fost bombardate în timpul unui atac terorist

Două sonde petroliere din Irak au explodat în urma unui atac terorist

Atacul a vizat două sonde petroliere din zona Khabbaz, la aproximativ 20 de kilometri de oraşul Kirkuk.

Autorităţile irakiene consideră că este vorba de un "atac terorist".

Sondele au luat foc după explozii, iar echipele tehnice au izolat instalaţiile petroliere şi încearcă să stingă incendiile.

Producţia de petrol nu este afectată de incident, au declarat surse din cadrul companiei North Oil.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici