EXCLUSIV/ Medicul veterinar Aurelian Ştefan, la „Interviurile lui Cristoiu”, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

  • Aurelian Ştefan: Dacă îţi iei pisică şi nu eşti acasă, pisica se va descurca. Dacă îţi iei câine şi nu eşti acasă, câinele va suferi. Pisica îşi face de lucru. Se uită la televizor - mai nou trebuie să lăsăm televizorul deschis când plecăm de acasă – şi se distrează, îşi umple timpul.
  • Aurelian Ştefan: Există o inegalitate a stăpânilor. Animalele nu se pot trata singure. Aparţinătorul, că trebuie să eliminăm asta cu stăpânul, vine cu pacientul la doctor. Şi doctorul e privat, care îi spune că îl costă 10 lei. Dacă nu are 10 lei, pleacă. Şi animalul acela nu va primi tratament deoarece costă 10 lei pe care eu nu-i am.
  • Aurelian Ştefan: Studiile spun că o pereche de căţei, în 7 ani, dacă sunt lăsaţi şi liberi şi fără niciun fel de influenţă, produc vreo 60.000 de alţi căţei. Cifra este enormă. Nu există case pentru atâta populaţie de căţei. Şi-atunci am spus aşa: hai să prevenim pe de o parte naşterile nedorite, întâmplătoare şi să şi ajutăm animalele să fie mai sănătoase.
270 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV/ Medicul veterinar Aurelian Ştefan, la „Interviurile lui Cristoiu”, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

EXCLUSIV/ Medicul veterinar Aurelian Ştefan, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

Sâmbătă, 26 iunie, dr. Aurelian Ştefan, medic veterinar şi fondatorul primului spital social pentru animale din România – Homeless Animal Hospital - intră sub tirul întrebărilor şi curiozităţii publicistului Ion Cristoiu.

Cine este dr. Aurelian Ştefan? Cum a pus bazele primului spital social pentru animale din România? Cine se poate adresa acestui spital? Cum se finanţează? Cum ne alegem animalul de companie? Care sunt animalele de companie preferate ale românilor? De ce trebuie să ne sterilizăm câinii şi pisicile? De ce doreşte înfiinţarea unui Tribunal al Animalelor şi o paradă a animalelor de companie în Bucureşti? Ce ar însemna pentru România eliberarea câinilor din lanţuri? Ce aşteptări au medicii veterinari de la statul român?

Sunt doar câteva din întrebările la care vei afla răspunsul în seara aceasta, de la ora 20.00, la Interviurile lui Cristoiu de la Aleph News.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici