Franţa a lansat testul online pentru a evalua simptomele coronavirusului. Îl poţi accesa şi tu

Autorităţile din Franţa vin cu o veste bună şi au lansat un test online menit să ajute persoanele care sunt îngrijorate că ar fi infectate cu coronavirus. Acest test evaluează simptomele şi ghidează oamenii să parcurgă mai multe etape pentru a preveni răspândirea virusului.

4890 afișări
Imaginea articolului Franţa a lansat testul online pentru a evalua simptomele coronavirusului. Îl poţi accesa şi tu

Franţa a lansat testul online pentru a evalua simptomele coronavirusului. Îl poţi accesa şi tu

Testul a fost aprobat de Ministerul Sănătăţii din Franţa şi este activ de săptămâna trecută pe site-ul maladiecoronavirus.fr. Acest test constă într-un chestionar cu 24 de întrebări legate de cele mai frecvente simptome întâlnite de persoane, care sunt suspecţi de infecţia cu COVID-19. Testul poate fi accesat aici.

întrebările sunt legate de principalele simptome ale COVID-19: "Ai avut febră acum câteva zile?", "Care este temperatura ta?", "Ai întâmpinat probleme respiratorii?" sau "Ai dureri musculare?"
 
La finalul testului apare un algoritm despre care urmăreşte cele mai recente descoperiri ştiinţifice legate de coronavirus şi contracţia acestuia. De asemenea, utilizatorii sunt rugaţi să răspundă la întrebări despre greutatea, înălţimea, vârsta şi alte informaţii suplimentare legate depsre starea lor generală de sănătate.
 
„Testul nu este un diagnostic, ci mai degrabă o evaluare a stării de sănătate, astfel încât oamenii să ştie unde să se îndrepte,” a declarat Dr. Fabrice Denis, membru al Alianţei Digitale împotriva COVID-19 şi cel care a inventat testul online.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici