„ÎN SECURITATE" În această seară, de la ora 23:00, la Aleph News, alături de profesorul univ. dr. Ioan Ianoş, sărbătorim Ziua Pământului.

În această seară, de la ora 23:00, la Aleph News, alături de profesorul univ. dr. Ioan Ianoş, sărbătorim Ziua Pământului.

175 afișări
Imaginea articolului „ÎN SECURITATE" În această seară, de la ora 23:00, la Aleph News, alături de profesorul univ. dr. Ioan Ianoş, sărbătorim Ziua Pământului.

„ÎN SECURITATE" În această seară, de la ora 23:00, la Aleph News, alături de profesorul univ. dr. Ioan Ianoş, sărbătorim Ziua Pământului.

Dacă ne luăm după probabilităţile oamenilor de ştiinţă, este o minune că există Pământul şi o minune că suntem şi noi pe această Planetă. Acum, că resursele s-au limitat, ţine de noi să ne schimbăm comportamentul.

Cât de mult ajută mişcările ecologiste? Ce trebuie să facem fiecare dintre noi pentru a păstra darul primit?

Există un decalaj între creşterea populaţiei care se face în progresie geometrică şi resursele care cresc numai în progresie aritmetică.

Relaţia dintre natură şi societate trebuie reabilitată. Cum facem asta? România este o ţară bogată. Dacă Pământul este floarea Universului noi suntem floarea Pământului. Avem resurse, generate chiar de structura echilibrată dintre munte, deal şi câmpie. De ce nu ştim să le folosim eficient?

Afli răspuns la întrebările tale de la invitaţii emisiunii „ÎN SECURITATE", în fiecare joi, de la 23:00, la Aleph News, cu Bogdan Nicolae.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici