„InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae. Cu ce ne-am ales în 19 ani de misiuni în Afganistan. Invitat: prof.univ.dr Ioan Mircea Paşcu, fost ministru al apărării, de la 21.00

Bogdan Nicolae te invită la următoarea ediţie a emisiunii ,,InSecuritate”, sâmbătă 24 iulie, de la ora 21.00.

687 afișări
Imaginea articolului „InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae. Cu ce ne-am ales în 19 ani de misiuni în Afganistan. Invitat: prof.univ.dr Ioan Mircea Paşcu, fost ministru al apărării, de la 21.00

,InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae. Invitat: prof.univ.dr Ioan Mircea Paşcu, fost ministru al apărării, de la 21.00

Primul ministrul al apărării care a trimis trupele române în primul lor teatru de operaţii sub mandat NATO în Afganistan îţi spune cu ce ne-am ales în 19 ani de misiuni departe de ţară.

Cum a început lungul drum al Armatei Române către Afganistan şi care sunt urmările acestei misiuni de lungă durată, acum când forţele armate române au revenit în ţară? Care sunt sursele de insecuritate pentru Europa? A rămas terorismul o ameninţare globală?

Ce se alege de moştenirea Biden-Merkel şi ce i se ,,coace” Europei în materie de apărare şi securitate? Cine este mai pregătit să se ocupe astăzi de securitatea europeană: NATO sau UE?

O discuţie despre apărare şi securitate, dar şi despre altfel de ,,războaie” purtate, de multe ori, din faţa unui calculator. Devenim mai vulnerabili pe măsură ce ne modernizăm mai mult şi suntem tot mai dependenţi de un computer?

În fiecare sâmbătă, de la ora 21.00, afli răspunsuri de la invitaţii lui Bogdan Nicolae, în emisiunea „InSecuritate”. Învaţă să trăieşti! Întreabă ca să te afli!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici