PROMO  AZI, ora 20.00, „InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae, pe Aleph News şi Mediafax.ro. Invitat Răzvan Theodorescu, vice-preşedinte al Academiei Române

Bogdan Nicolae te invită la următoarea ediţie a emisiunii „InSecuritate”, sâmbătă 23 octombrie, de la ora 20.00!

244 afișări
Imaginea articolului AZI, ora 20.00, „InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae, pe Aleph News şi Mediafax.ro. Invitat Răzvan Theodorescu, vice-preşedinte al Academiei Române

,,InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae – invitat Răzvan Theodorescu, vice-preşedinte al Academiei Române

Răzvan Theodorescu este secretarul general al Asociaţiei Internaţionale de Studii Sud-Est Europene, dar şi membru al Academiei Albaneze şi al Academiei Macedonene. A studiat de-o viaţă problema Balcanilor şi recunoaşte că au rămas „marea durere a Europei.”

Aşadar, care este mărul discordiei în Balcani? Care este natura problemelor nerezolvate în regiune? Sunt Balcanii un fel de Afganistan pentru UE?

Ce ascunde ortodoxia în Balcani? Ce ascunde islamul în Balcani? Ce interes au marile puteri în Balcani? Care este perspectiva reintegrării Balcanilor?

O discuţie necesară despre regiunea la care ,,poftesc” marile puteri şi care a rămas un adevărat butoi cu pulbere. Şi, în loc de concluzie, cuvintele scriitorului francez Paul Valery: „Ce este Europa? - O mică Peninsulă a Asiei!”

În fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, afli răspunsuri de la invitaţii lui Bogdan Nicolae, în emisiunea „InSecuritate”. Trăieşte, ca să înveţi! Află, ca să te întrebi!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici