Magia iernii şi Lumea lui Moş Crăciun, noi tururi la Muzeul Copiilor din Capitală

Muzeul Copiilor din Bucureşti oferă, în perioada 18 noiembrie-22 decembrie, două noi tururi ghidate interactive pline de magie şi distracţie, şi două activităţi speciale de familie.

1313 afișări
Imaginea articolului Magia iernii şi Lumea lui Moş Crăciun, noi tururi la Muzeul Copiilor din Capitală

Magia iernii şi Lumea lui Moş Crăciun, noi tururi la Muzeul Copiilor din Capitală

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, în cadrul turului Magia Iernii, copiii cu vârste între 3 şi 12 ani sunt aşteptaţi să descopere cele 5 zone tematice captivante, inclusiv „Ocolul Pământului în obiceiuri şi tradiţii”, unde vor învăţa despre fauna specifică zonelor reci şi vor descoperi expoziţia interactivă Fabrica de Jucării îmbrăcată în haine de sărbătoare, loc în care spiriduşii lui Moş Crăciun pregătesc jucăriile.

„Sărbătorile de iarnă nu ar fi complete şi captivante fără un carusel în interiorul muzeului, fenomene atmosferice specifice sezonului rece şi un patinoar unde copiii pot patina în ciorapi şi se pot bucura de jocurile lor preferate. Mai mult, în această călătorie, copiii vor avea ocazia să-i întâlnească spiriduşii Moşului. Dar asta nu este tot! La finalul turului în expoziţia interactivă Fabrica de Jucării, vă aşteaptă o zonă de colectare a jucăriilor pe care le vom dona mai departe către copiii aflaţi în situaţii deosebite”, arată organizatorii.

În turul Lumea lui Moş Crăciun, prin intermediul unui lift magic, copiii vor ajunge într-un tărâm de poveste, împreună cu spiriduşii lui Moş Crăciun. Satul Moşului, atelierul de creaţie de globuleţe şi scrisorile cu dorinţe sunt doar câteva din minunatele atracţii care pot fi descoperite în acest tur.

De asemenea, la Muzeul Copiiilor va fi deschis un Atelier de turtă dulce, unde micii bucătari vor întinde aluatul, vor tăia figurinele şi le vor coace, iar apoi le vor ambala în cutii de cadou pe care le pot oferi ulterior celor dragi.

Totodată, se pot face programări pentru şedinţe foto în casa lui Moş Crăciun.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici