Marea Britanie: testul de anticorpi a fost aprobat. Anunţul făcut de oficiali

Oficialii Public Health England au emis un raport în care a fost aprobat un kit de testare a anticorpilor, anunţă The Telegraph.

1220 afișări
Imaginea articolului Marea Britanie: testul de anticorpi a fost aprobat. Anunţul făcut de oficiali

Marea Britanie: testul de anticorpi a fost aprobat. Anunţul făcut de oficiali

 

Conform The Telegraph, kit-ul este realizat de compania farmaceutică elveţiană Roche Holding AG, iar acurateţea testului a fost aprobată de experţii Public Health England (PHE). De asemenea, Departamentul de Sănătate şi Asistenţă Socială din Marea Britanie este în negocieri cu producătorul farmaceutic Roche, pentru a achiziţiona milioane de truse.
 
Testarea de anticorpi, spre deosebire de testele antigen sau PCR, nu arată dacă o persoană este infectată la acel moment, ci dacă are sau nu anticorpi pentru infecţia cu noul coronavirus – adică dacă a fost sau nu infectată până la momentul testării.
 
Numărul total al deceselor din Marea Britanie atinge cifra record de peste 33.000. Situaţia critică din regat i-a transformat pe britanici în „pacientul” Europei. Astfel, Marea Britanie a devansat Italia în topul negativ al deceselor survenite din cauza Covid-19.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici