MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

161 afișări
Imaginea articolului MEDIAFAX HEADLINES

HEADLINES MEDIAFAX

Ministrul Apărării a dispus constituirea unei comisii pentru a analiza înaintarea în gradul de general a lui Oprea

Ministrul apărării naţionale, Mihnea Motoc, a dispus constituirea, la nivelul MApN, a unei comisii care să analizeze îndeplinirea condiţiilor legale pentru înaintarea de la gradul de colonel la cel de general de brigadă a generalului (r.) Gabriel Oprea.

Fosta soţie a lui Gyuri Pascu: Când a venit doctoriţa de pe prima salvare, Gyuri îşi revenise complet

Fosta soţie a lui Ioan Gyuri Pascu, Daniela Marin, a dat detalii pe blogul său despre noaptea în care artistul a murit şi a scris că atunci când a venit prima ambulanţă, acesta îşi revenise complet, precizând că "nici măcar ceea ce denumea atac de panică nu a avut loc în prezenţa doamnei doctor".

Argeş: Incendiu la un depozit de deşeuri, ard tone de rumeguş

Un incendiu a izbucnit, marţi dimineaţa, la un depozit de deşeuri aflat la intrarea în Piteşti, în apropierea combinatului Arpechim, în care ard tone de rumeguş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Piaţa muncii are nevoie de IT-işti şi vorbitori de limbi străine

Facultăţile livrează jurişti şi funcţionari

Petre Tobă, la ieşirea de la DNA: Mi s-a adus la cunoştinţă punerea în mişcare a acţiunii penale pentru favorizarea infractorului

Fostul ministru de Interne, Petre Tobă, a declarat, marţi dimineaţă, la ieşirea din sediul DNA, că procurorii i-au adus la cunoştinţă punerea în mişcare a acţiunii penale pentru favorizarea infractorului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici