METEO. Vremea în următoarele patru săptămâni. Când va ploua în exces şi când vor fi temperaturi ridicate

  • Temperaturile vor fi, în general, mai mari decât cele normale pentru primele două săptămâni din luna august
  • În prima săptămână va ploua mai puţin decât în mod obişnuit
  • Ulterior, va ploua mai mult în vest şi nord-vest
5841 afișări
Imaginea articolului METEO. Vremea în următoarele patru săptămâni. Când va ploua în exces şi când vor fi temperaturi ridicate

METEO. Vremea în următoarele patru săptămâni. Când va ploua în exces şi când vor fi temperaturi ridicate

Temperaturile vor fi, în general, mai mari decât cele normale pentru primele două săptămâni din luna august, potrivit prognozei meteo pe următoarele patru săptămâni. În prima săptămână va ploua mai puţin decât în mod obişnuit, după care va ploua mai mult în vest şi nord-vest.

METEO săptămâna 27 iulie – 3 august

Valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade în regiunile sud-estice, dar şi uşor mai coborâte în cele centrale şi nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile nord-estice, sud-vestice şi la munte.

METEO săptămâna 3 - 10 august

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, local în regiunile estice şi sudice, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această perioadă.Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi în general excedentare în regiunile vestice şi nord-vestice, iar în rest vor fi deficitare.

METEO săptămâna 10 - 17 august

Temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile, posibil uşor mai ridicate în sudest, dar şi uşor mai coborâte în nord-vest.Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, cu posibilitatea unui deficit local, în regiunile vestice şi nord-estice.

METEO săptămâna 17 – 24 august

 
Valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, posibil uşor mai ridicate în regiunile extracarpatice, dar şi uşor mai coborâte în nord-vest. Cantităţile de precipitaţii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici