Ministrul Economiei anunţă că Monitorul Oficial va fi disponibil în format PDF

  • Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, anunţă că Monitorul Oficial va fi disponibil în format PDF.
  • Legea care asigură mai multă transparenţă urmează să fie publicată vineri, precizează ministrul.
397 afișări
Imaginea articolului Ministrul Economiei anunţă că Monitorul Oficial va fi disponibil în format PDF

Claudiu Năsui

Anunţul a fost făcut de către Claudiu Năsui pe Facebook.

„Azi va fi publicată legea 57/2021 prin care însuşi Monitorul oficial va fi disponibil în format PDF. Am crede că în secolul 21 nu ar trebui să fie nevoie de o lege pentru asta, şi nici că e un mare motiv de laudă să dai acces la documentul central al statului, legea, în format electronic, liber şi care să permită funcţii de bază ale oricărui document electronic. Este un pas înainte pentru transparenţă şi digitalizare. Este o victorie pentru toţi cei care se chinuiau până acum la publicarea actelor normative să le folosească textul oficial”, a explicat ministrul Economiei.

Legea făce parte din pachetul de legi pentru debirocratizare şi transparentizare depus în Parlament în urmă cu un an. Ultima lege care mai rămâne de adoptat din pachet este cea referitoare la transparentizare, a precizat Năsui.

În sfârşit Monitorul oficial va fi disponibil în PDF. Azi va fi publicată legea 57/2021 prin care însuşi Monitorul...

Publicată de Claudiu Nasui pe Joi, 1 aprilie 2021

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici