Moartea Reginei Ana. O zi de doliu naţional, posibil pe 13 august

Executivul condus de Dacian Cioloş intenţionează să declare ziua de 13 august - ziua în care va fi înmormântată Regina Ana, ca zi de doliu naţional, au declarat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.

2917 afișări
Imaginea articolului Moartea Reginei Ana. O zi de doliu naţional, posibil pe 13 august

Moartea Reginei Ana. 13 august, posibilă zi de doliu naţional

''Nu ştiu dacă avem timp să luăm decizia în şedinţa de miercuri, 3 august, dar acest lucru se poate stabili şi la următoarea şedinţă de Guvern'', au adăugat sursele citate.

Principesa Ana de Bourbon-Parma, soţia regelui Mihai, a decedat luni, 1 august, la vârsta de 92 de ani, la Spitalul din Morges, în Elveţia, a anunţat Casa Regală a României. Regele Mihai I şi Regina Ana au format cel mai longeviv cuplu regal din istoria României.

În ziua de doliu naţional, posturile de radio şi televiziune, precum şi instituţiile de cultură trebuie să îşi adapteze programul de conţinut media, în timp ce drapelul României va fi arborat în bernă în instituţii, dar şi de către cei care îl ţin arborat la domiciliu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici