MONITORUL APĂRĂRII | Donald Trump anunţă trimiterea a 1.500 de militari suplimentari în Orientul Mijlociu: ”Vom vedea ce se întâmplă”

Preşedintele SUA, Donald Trump, a anunţat vineri că a aprobat trimiterea a 1.500 de militari suplimentari în Orientul Mijlociu, în contextul tensiunilor cu Iranul, relatează site-ul agenţiei Reuters.

2203 afișări
Imaginea articolului MONITORUL APĂRĂRII | Donald Trump anunţă trimiterea a 1.500 de militari suplimentari în Orientul Mijlociu: ”Vom vedea ce se întâmplă”

BREAKING Donald Trump anunţă trimiterea a 1.500 de militari suplimentari în Orientul Mijlociu

Preşedintele SUA, Donald Trump, a anunţat vineri că a aprobat trimiterea a 1.500 de militari suplimentari în Orientul Mijlociu, în contextul tensiunilor cu Iranul, relatează site-ul agenţiei Reuters.

"Vrem să avem protecţie în Orientul Mijlociu. Intenţionăm să trimitem un număr relativ mic de trupe, în principal cu rol de protecţie", a declarat Donald Trump de la Casa Albă, înainte de începerea unei vizite în Japonia.

"Nişte oameni foarte talentaţi se deplasează chiar acum spre Orientul Mijlociu. Şi vom vedea ce se întâmplă", a precizat preşedintele Statelor Unite.

Secretarul de Stat Mike Pompeo a declarat joi că preşedintele Donald Trump evaluează "zilnic" capabilităţile militare din Orientul Mijlociu. "Evaluăm riscurile, asigurându-ne că avem forţele adecvate", a afirmat Mike Pompeo la postul Fox News.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI ÎN MONITORUL APĂRĂRII ŞI SECURITĂŢII

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici