Naguma Medical Supply SRL va livra Ministerului Sănătăţii 115 milioane de măşti medicale

  • Măştile achiziţionate vor fi distribuite gratuit de către minister unui număr de 2,3 milioane de români
  • Ministerul Sănătăţii a alocat iniţial un buget de 193,2 milioane lei, respectiv 1,68 RON per mască
1241 afișări
Imaginea articolului Naguma Medical Supply SRL va livra Ministerului Sănătăţii 115 milioane de măşti medicale

Naguma Medical Supply SRL va livra Ministerului Sănătăţii 115 milioane de măşti medicale

Măştile achiziţionate vor fi distribuite gratuit de către minister unui număr de 2,3 milioane de români din categorii sociale defavorizate, precizează un comunicat.

Pentru această achiziţie, Ministerul Sănătăţii a alocat iniţial un buget de 193,2 milioane lei, respectiv 1,68 RON per mască. La licitaţie au participat 30 de companii, iar oferta Naguma Medical Supply SRL a primit cel mai mare punctaj.

„Am oferit măşti de calitate la un preţ foarte bun, generând statului român economii de 120 milioane RON (echivalentul a aproximativ 25 milioane euro). În aceste condiţii excepţionale, timpul de reacţie este esenţial şi, dincolo de calculele pragmatice de business şi conflictele inerente într-o piaţă concurenţială liberă, trebuie să avem cu toţii în vedere prioritatea numărul 1 – sănătatea populaţiei, care trebuie protejată”, spune Michael Topolinski, fondatorul companiei.

Naguma a furnizat României şi altor ţări din Uniunea Europeană peste 30 de milioane de măşti.

Naguma este o companie nou-înfiinţată de familia de investitori Topolinski, de origine canadiană, prezentă în România de peste 13 ani şi activând cu precădere în domeniul dezvoltărilor imobiliare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici