Nicuşor Dan: "Parlamentarii PNL vor semna moţiunea simplă a USR pe Justiţie, avem acordul lui Turcan"

Preşedintele USR Nicuşor Dan a precizat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că parlamentari PNL vor semna moţiunea simplă anunţată de USR pe tema Justiţiei, el arătând că are acordul liderului interimar al PNL Raluca Turcan în acest sens.

310 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan: "Parlamentarii PNL vor semna moţiunea simplă a USR pe Justiţie, avem acordul lui Turcan"

Nicuşor Dan: "Parlamentarii PNL vor semna moţiunea simplă a USR pe Justiţie, avem acordul lui Turcan"

"Prezentăm moţiunea simplă pe care noi am redactat-o, parlamentarii USR au semnat-o, şi avem acord preşedintelui PNL că parlamentarii PNL o vor co-semna ca să poată fi depusă", a precizat Nicuşor Dan.

Silviu Dehelean, deputat USR, a prezentat moţiunea simplă a USR, arătând că USR nu îşi doreşte prin acest demers căderea guvernului Grindeanu, ci doar ca acesta să respecte programul de guvernare.

"E important să reamintim că graţierea şi modificările la Codul Penal nu au făcut parte din programul de guvernare, nu au fost menţionate în campanie. Considerăm că nu există o legitimitate acordată puterii de azi în baza votului din 11 decembrie în această direcţie", a spus Dehelean.

El a spus că USR solicită demisia sau demiterea ministrului Justiţiei Florin Iordache, pentru că "a minţit Parlamentul şi poporul român".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici