O persoană a murit şi alte şase au fost rănite, după impactul dintre o căruţă şi un autoturism

O personă a murit, iar alte şase au fost rănite, luni noapte, în urma coliziunii dintre o căruţă şi un autoturism, pe DN73, în localitatea argeşeană Schitu Goleşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

526 afișări
Imaginea articolului O persoană a murit şi alte şase au fost rănite, după impactul dintre o căruţă şi un autoturism

O persoană a murit şi alte şase au fost rănite, după impactul dintre o căruţă şi un autoturism

Potrivit Poliţiei Argeş, accidentul s-a produs pe DN73, în localitatea Schitu Goleşti, în coliziune fiind implicate o căruţă, în care se aflau 5 persoane şi o maşină cu trei ocupanţi.

“Căruţa se deplasa pe sensul Piteşti către Câmpulung şi a fost lovită din spate de un autoturism”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, a precizat că, în urma accidentului, şase persoane au fost transportate la spital, cu diferite leziuni, o persoană a decedat iar alta a refuzat transportul la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici