(P) Vivre.ro lansează Black Friday!

Vivre - principalul retailer online de mobilier şi decoraţiuni din România şi Europa de Est - a anunţat oficial data de lansare a celui mai aşteptat eveniment online de reduceri al anului.

3294 afișări
Imaginea articolului (P) Vivre.ro lansează Black Friday!

(P) Vivre.ro lansează Black Friday!

Black Friday va începe joi seara, pe 14 noiembrie, şi se va încheia luni, pe 18 noiembrie, la ora 12:00.

În cadrul campaniei, cumpărătorii se vor bucura de cele mai mici preţuri din acest an la mii de produse din toate categoriile prezente pe site: Mobilier, Textile pentru casă şi Covoare, Bucătărie şi Decoraţiuni, Corpuri de iluminat, Baie şi organizare, Lifestyle.

“Pregătirile pentru ediţia din acest an au început din timpul verii, de la alegerea celor mai potrivite produse pentru fiecare piaţă, continuând cu scalarea site-ului pentru a susţine traficul, până la eficientizarea infrastructurii online şi a resurselor logistice.” - a declarat Iulian Vegheş, VP of Marketing Vivre.

Vivre îşi propune pentru anul acesta o creştere cu 50% a veniturilor înregistrate în 2018 - ceea ce înseamnă un total de peste 5 milioane de euro tranzacţionat în toate cele 9 ţări în care sunt prezenţi - şi estimează un total de 2 milioane de utilizatori unici, peste 4 milioane vizite pe site şi o creştere semnificativă a cererii pentru produsele de lifestyle, precum ceasuri, genţi şi cosmetice.

Campania va fi disponibilă simultan în toate cele 9 ţări în care Vivre este prezent: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croaţia, Polonia şi Grecia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici