Pacienţii cu boli cronice pot apela la medici online. Cum se desfăşoară consilierea pe internet şi cui se adresează

  • Pacienţii cu boli cronice vor putea apela la medici online prin intermediul unei platforme.
  • „Medici pentru România” asigură doctori din România şi din diaspora pentru a asigura suportul online gratuit.
  • Fiecare şedinţă de consiliere va dura 15 minute.
1246 afișări
Imaginea articolului Pacienţii cu boli cronice pot apela la medici online. Cum se desfăşoară consilierea pe internet şi cui se adresează

Pacienţii cu boli cronice pot apela la medici online. Cum se desfăşoară consilierea pe internet şi cui se adresează

În plină pandemie COVID-19, proiectul „Medici pentru România” a lansat campania „Nu uităm de ceilalţi”, prin care doctori din România, dar şi din diaspora, asigură suport online GRATUIT pacienţilor cu boli cronice sau diverse simptome uşoare, fără legătură cu COVID-19.

Astfel, medicii voluntari vor putea oferi gratuit consiliere online pacienţilor care au nevoie de suport prin intermediul platformei www.medicipentruromania.ro.

Totul se va derula online, astfel că nu va fi necesară deplasarea de la domiciliu. Fiecare şedinţă de consiliere va dura 15 de minute şi va fi efectuată în urma programării online. Suportul exclude urgenţele, pentru acest lucru pacienţii trebuind să sune la 112.

Programul îşi propune să acopere servicii din specializări precum cardiologie, geriatrie, psihiatrie, neurologie, chirurgie plastică, pediatrie, psihologie, nutriţie şi diabet, dermatologie, ginecologie, hematologie, oftalmologie, gastro-enterologie, stomatologie, ORL, medicină de familie.

Proiectul Medici pentru România a fost iniţiat în luna octombrie a anului trecut de Andrei Baciu (medic chirurg cardiovascular), Sebastian Burduja (antreprenor social), Alexandru Costache (antreprenor social) şi Victor Costache (medic chirurg cardiovascular), ulterior alăturându-se echipei Dragoş Preda (antreprenor social), Sorina Stroe (medic stomatolog) şi Victor Jugănaru (medic rezident).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici