Paul Stănescu nu exclude ca PSD să susţină un candidat din afara partidului la prezidenţiale

Preşedintele executiv al PSD, Paul Stănescu, a declarat miercuri că nu exclude ca partidul să susţină o persoană din afara formaţiunii la alegerile prezidenţiale, însă acest lucru va fi stabilit în congres, în urma unor studii sociologice.

1286 afișări
Imaginea articolului Paul Stănescu nu exclude ca PSD să susţină un candidat din afara partidului la prezidenţiale

Paul Stănescu nu exclude ca PSD să susţină un candidat din afara partidului la prezidenţiale

”Vineri va avea un CEx şi vom hotărî să facem cu personalităţi din partid care vor să candideze, dar şi cu alte personalităţi din afara partidului, dacă vor să vină la noi, să facem studii sociologice să vedem cine se plasează cel mai bine. Persoana care va candida poate să fie din partid, e posibil să fie şi din afara partidului, dar se va hotărî la congres”, a declarat la Antena 3 Paul Stănescu.

El a mai spus că data congresului va fi stabilită în şedinţa CEx de vineri.

De asemenea, Stănescu a spus, după condamnarea lui Liviu Dragnea la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare, că PSD ”niciodată nu a stat într-o persoană”.

”Am pierdut o bătălie, nu am pierdut şi războiul. Probabil mulţi nu înţeleg, PSD e cel mai mare partid din România şi niciodată nu a stat într-o persoană. E un partid viu. Perioada e foarte grea. Apelul meu e unul de unitate. Eu sunt convins că PSD va fi pe primul loc la alegerile care vor veni. Partidul se va remonta foarte repede şi toţi colegii au înţeles. Sunt convins că ne vom mobiliza, vom avea cel mai bun candidat la prezidenţiale şi ne vom bate până la capăt. Vrem ca PSD sau eventual coaliţia să dea preşedintele ţării pentru următorii ani”, a mai spus preşedintele executiv al social-democraţilor.

Taguri:
psd,
prezidenţiale,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici