Pleşoianu (PSD): Conducerea actuală a PSD va avea „zile grele” cu mine; Nu mai merge aşa!

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu a criticat, marţi, conducerea partidului pentru faptul că nu şi-a consultat proprii parlamentari înainte de a demara negocierile cu UDMR pentru votul la moţiunea de cenzură, el arătând că va vota moţiunea, dar va face „zile grele” actualei conduceri.

3600 afișări
Imaginea articolului Pleşoianu (PSD): Conducerea actuală a PSD va avea „zile grele” cu mine; Nu mai merge aşa!

Pleşoianu (PSD): Conducerea actuală a PSD va avea „zile grele” cu mine; Nu mai merge aşa!

Votez mâine moţiunea numai pentru că eu am convingerea de nezdruncinat că Ponta şi Grindeanu sunt doar rotiţe ale Sistemului. Dar, începând de mâine şi cât voi mai fi în acest partid, conducerea actuală a PSD va avea zile grele cu mine! Cum să nu consulţi parlamentarii partidului înainte să te apuci să negociezi aşa ceva cu UDMR??? Este inadmisibil! Punct. Nu mai merge aşa...”, a scris Pleşoianu pe Facebook.

PSD şi UDMR nu au căzut la un acord cu privire la proiectul privind scăderea pragului de reprezentare a minorităţilor pentru folosirea limbii materne în administraţie, iar comisiile de marţi au fost anulate.

Mai multe proiecte privind comunitatea maghiară şi stabilirea zilei de 15 martie ca "Zi a comunităţii maghiare" au fost retrase de PSD de pe ordinea de zi a plenului Senatului.î

În urma sistării negocierilor cu PSD, Kelemen a anunţat că parlamentarii UDMR nu vor participa la şedinţa de plen în care moţiunea de cenzură a PSD va fi supusă votului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici