Profeţia care anunţa pandemia de coronavirus. Autorul care a prezis infecţia globală cu COVID-19

În ultimele săptămâni au existat multe zvonuri, mituri şi dezinformări cu privire la actuala pandemie cu coronavirus.

7954 afișări
Imaginea articolului Profeţia care anunţa pandemia de coronavirus. Autorul care a prezis infecţia globală cu COVID-19

Profeţia care anunţa pandemia cu coronavirus. Autorul care a prezis infecţia globală cu COVID-19

Una dintre cele mai curioase este reînvierea recentă a unei predicţii postume de către psihicul Sylvia Browne.

 
Un zvon care a atras atenţia în toată lumea a fost prezicerea psihologului Sylvia Browne care a publicat în o carte în anul 2008, intitulată Sfârşitul Zilelor". De-a lungul cărţii a fost observat un pasaj care descria situaţia actuală şi anume infecţia cu coronaviurs.
 
"În jurul anilor 2020 o boală severă ca pneumonia, se va răspândi în întreaga lume, afectând plămânii şi tuburile bronhice şi va rezista împotriva tuturor tratamentelor cunoscute. Între timp boala va dispărea brusc de la sine aşa cum a apărut, iar 10 ani mai târziu va apărea din noi, dispărând în cele din urmă definitv." 
 
Cartea a stârnit o groază de controverse din partea specialiştilor, dar a şi devenit, în acelaşi timp, un adevărat best-seller în întreaga lume. Printre cumpărători se poate regăsi şi Kim Kardashian care a cumpărat această carte.
 
Pandemia de coronavirus a izbucnit anul trecut, în China, reuşind să infecteze peste 80.000 de oameni. Virsul s-a răspândit, iar în lume sunt acum 478,331 de cazuri, 21.524 de morţi şi 114.833 de vindecări, relatează worldometers.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici