Rihanna şi-a îngrijorat fanii, după a fost surprinsă cu vânătăi pe faţă

Rihanna a fost fotografiată în Los Angeles în timp ce se afla în maşina ei, iar imaginile au surprins-o pe artistă cu o vânătaie sub ochiul stâng şi alta pe frunte.

2402 afișări
Imaginea articolului Rihanna şi-a îngrijorat fanii, după a fost surprinsă cu vânătăi pe faţă

FOTO, EXCLUSIVE Profimedia, 4 septembrie, Santa Monica/ LA Rihanna, fotografiata în întuneric, în maşina sa Cadilac Escalade, încercând să-şi ascundă faţa

Reprezentanţii artistei au anunţat într-un comunicat că tânăra de 32 de ani a avut un accident cu trotineta electrică şi s-a lovit la cap şi la faţă.

„Rihanna este bine, din fericire nu are leziuni mai mari şi şi-a revenit repede.” Au spus cei din echipa artistei.

Faţa ei era plină de zgârieturi şi vânătăi i-a speriat pe apropiaţii ei. Rihanna a trecut printr-un coşmar acum mulţi ani, când a fost bătută cu bestialitate de fostul ei iubit, cântăreţul Chris Brown, în urma unui scandal conjugal. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici