Şcoală din cartierul Bucureştii Noi, extinsă cu 200 de locuri

  • Şcoala Gimnazială nr. 179 din Cartierul Bucureştii Noi a fost extinsă cu 200 de locuri, a anunţat marţi Primăria Sectorului 1 din Capitală.
  • Clotilde Armand: „Începând cu anul şcolar 2021-2022, Şcoala Gimnazială nr. 179 va avea alte 8 săli de clasă cu o capacitate de 200 persoane”.
138 afișări
Imaginea articolului Şcoală din cartierul Bucureştii Noi, extinsă cu 200 de locuri

Şcoală din cartierul Bucureştii Noi, extinsă cu 200 de locuri

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat că au fost recepţionate lucrările la construcţia modulară care va creşte capacitatea şcolii cu 8 săli noi de clasă.

Construcţia are o suprafaţă de 560 de mp şi o înălţime de 3,85 m, 3 căi de evacuare şi centrală proprie pe gaz. Aceasta a fost compartimentată cu pereţi din gipscarton cu diverse grade de rezistenţă la foc şi izolare fonică pentru a asigura confortul acustic.

„Începând cu anul şcolar 2021-2022, Şcoala Gimnazială nr. 179 va avea alte 8 săli de clasă cu o capacitate de 200 persoane (192 elevi şi 8 profesori) şi 3 grupuri sanitare (fete, băieţi, profesori)”, a transmis primarul.

Noua clădire este realizată din profile laminate din oţel cu infrastructură din grinzi continue din beton armat, cu posibilitate de supraetajare. Termoizolaţia este din vată minerală, iar tâmplăria este din aluminiu. De asemenea, pentru un consum redus de energie electrică, corpurile de iluminat sunt cu led.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici