"Se vede luminiţa de la capătul tunelului!" Momente de uşurare la Milano. Numărul infecţiilor cu coronavirus a încept să scadă

Italia a devenit epicentul epidemiei de coronavirus în lume, cu peste peste 60.000 de oameni infectaţi şi 6000 de decese.

6090 afișări
Imaginea articolului "Se vede luminiţa de la capătul tunelului!" Momente de uşurare la Milano. Numărul infecţiilor cu coronavirus a încept să scadă

"Se vede luminiţa de la capătul tunelului!" Momente de uşurare la Milano. Numărul infecţiilor cu coronavirus a încept să scadă

În toată această tragedie, italienii încep să observe şi partea bună. Trendul îmbolnăvirilor începe să scadă, mai ales în partea de nord, cea mai grav afectată.

"Astăzi, trendul deşcendent e confirmat, putem spune că e prima zi pozitivă, nu e momentul să cântăm pentru victorie, dar în sfârşit se vede luminiţa de la capătul tunelului", a anunţat consilierul pentru sănătate din Lombardia, Giulio Gallera, potriivit Corriere della Sera.

"Cel mai frumos fact e că pentru prima dată de la explozia epidemiei: azi au fost 9266 de oameni internaţi, în timp ce duminică au fost 9439, cu 173 mai puţini. Între cei externaţi a fost şi pacientul 1. A scăzut şi numărul morţilor, 320 versus 361 cu o zi în urmă", a mai spus el.

Bătălia Italiei cu coronavirusului va mai continua însă, iar cifrele pot să urce dramatic în continuare. Sunt peste 3200 de persoane în stare critică în toată ţara.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici