Sică Mandolină şi irefutabilul

1567 afișări
Imaginea articolului Sică Mandolină şi irefutabilul

Sică Mandolină şi irefutabilul

Nu am avut niciodată certitudini. Certitudinile mă sperie. Prefer să am semne de întrebare, să mă îndoiesc mereu de lucruri. Mă sperie şi oamenii cu certitudini. Oamenii cu certitudini au o aroganţă care-mi displace. O aroganţă care maschează nesiguranţa de sine, dar s-o lăsăm cu astea şi să vorbim despre irefutabili.

Sică Mandolină e un irefutabil. El are certitudini să-şi pună şi-n cap. El e sigur că dacă organizează alegeri în decembrie iese el şi peneleul lui. C-aşa ştie el. Aşa-i merge lui certitudinea!

Şi el, şi Fratele lui Cel Mare, de la Cotroceni o ţin una şi bună, că să facă alegeri musai în decembrie şi apasă tare pe argumentul constituţionalităţii, făcându-se că nu ştiu că există soluţii de amânare. Ei cred că acum e momentul, ei cred că trebuie să bată fierul cât e cald.

Au înnebunit ca salcâmii când a ieşit Nicuşor Dan la Primărie. Şi-au zis că acum e timpul lor, că fanii îi iubeşte, ie nebuni dupe ei. Fanele aruncă cu sutienele-n ei: “Mandolină, te iubim, că ca tine nu găsim!”.

Dar adevărul e că astea sunt doar presupuneri de politruci narcisişti şi ahtiaţi după putere. Nimeni nu ştie ce turnură or să ia lucrurile, cum s-or damblagi fanele între timp. De unde ştiu ei, mă, ce-o să fie în decembrie?

De unde găseşte Sică Mandolină atâta irefutabil? Curge undeva un râu cu irefutabil? Că n-avem noi întrebări câte răspunsuri are Mandolină.

Aşa că, să mă ierte Dumnezeu, dar eu, ca om cu incertitudini, nu înţeleg pe ce se bazează Mandolină de e atât de irefutabil.

(Textul a fost lecturat la începutul emisiunii lui Marius Tucă Show)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici