Simona Halep o poate întâlni pe Elina Svitolina în semifinale la Doha, dacă o învinge pe Julia Goerges

Simona Halep (3 WTA) şi-a aflat posibila adversară din semifinalele turneului de la Doha. Dacă o va elimina pe Julia Goerges, românca o va întâlni în penultimul act pe ucraineanca Elina Svitolina (7 WTA)

603 afișări
Imaginea articolului Simona Halep o poate întâlni pe Elina Svitolina în semifinale la Doha, dacă o învinge pe Julia Goerges

Simona Halep o poate întâlni pe Elina Svitolina în semifinale la Doha, dacă o învinge pe Julia Goerges

Halep e singura dintre jucătoarele ajunse în sferturile ediţiei 2019 a turneului de la Doha care a câştigat trofeul din Qatar în anii precedenţi (2014). Simona va avea şansa să ridice încă o dată titlul dacă le va învinge pe Goerges, în sferturi, şi pe Svtolina, în semifinale.

Ucraineanca s-a calificat în semifinale după un meci cu Karolina Muchova, scor 6-4, 6-2, iar următorul meci va fi spectaculos.

La întâlnirile directe, Svitolina conduce. Ucraineanca s-a impus de patru ori în faţa Simonei, în timp ce Halep are două victorii.

În ceea ce priveşte sumele încasate din tenis, românca este în faţa posibilei adversare din penultimul act. Halep a încasat 28 de milioane de dolari, în timp ce Svitolina se laudă cu 13 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici