Strigătul de disperare al unui medic de la Suceava: "Coronavirusul e Satana, e ceva de pe altă lume. Staţi acasă, nu e glumă!"

Medicii din Suceava trăiesc o adevarată tragedie, după ce 72 dintre ei s-au infectat cu noul coronavirus.

36130 afișări
Imaginea articolului Strigătul de disperare al unui medic de la Suceava: "Coronavirusul e Satana, e ceva de pe altă lume. Staţi acasă, nu e glumă!"

Strigătul de disperare al unui medic de la Suceava: "Cornavirusul e Satana, e ceva de pe altă lume. Staţi acasă, nu e glumă!"

La spitalul Judeţean din Suceava au mai rămas doar trei medici, doi oncologi şi unul de la ATI care să se ocupe de secţia Boli infecţioase, plină de pacienţi bolnavi. "E Satana, e de pe altă lume!", s-a plâns tânăra doctoriţă, iar mesajul a fost postat de sora ei pe Facebook.

"Când Corona devine atât de reală încât te sufocă şi te doare literal fiecare bucăţică de corp de teama celui iubit ţie.

Situaţia din Suceava este strigătoare la cer. 70 de cadre medicale infectate.
Medici expuşi fără nicun fel de echipament de protecţie virusului ucigător care este, descris simplu, de sora mea, MEDIC ONCOLOG, ”Satana, e ceva de pe altă lume”.

Îmi tremură fiecare cm de corp şi îmi doresc ca şi ultimul idiot care încă mai are senzaţia că asta e doar o răceală, să înţeleagă că e un virus teribil şi că oamenii ca SORA MEA au ales meseria asta să renunţe la intimitate, la viaţă personală, la timp liber, la nopţi, la vacanţe, dar nu LA VIAŢĂ!!!!!

STAŢI ACASĂ!!!!! ÎNTELEGEŢI NU ESTE O GLUMĂ!
Orice medic din ţara asta care va muri, va muri din cauza egoismului şi prostiei absolute care defineşte poporul ăsta care numai de bici învaţă.
În vremuri de război nu ne batem joc de singurii care luptă. Îi protejăm. Oricum, Oricât. Cu orice preţ.

Când sora ta, pe care ai purtat-o în braţe de la 1 săptămână îţi spune, ”oricum sunt infectată, nu ştiu ce va fi” ai vrea să ai puterea sa proiectezi durerea asta în sufletele tuturor celor care se plimbă sfidător şi se uită în scârbă la tine cel care porţi mănuşi la cumpărături sau le spui tuturor să stea DRACU ACASĂ!!!!!

NU vă bateţi joc de cei care nu pot alege!"
, e mesajul postat de Simona Semen pe Facebook.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici