Surpriza poliţiştilor braşoveni pentru o femeie. I-au returnat valiza pe care nici nu ştia că o pierduse

Poliţiştii locali braşoveni i-au dus unei femei valiza pierdută, lăsată lângă maşină după ce a revenit din concediu. Surpriza femeii a fost cu atât mai mare cu cât încă nu şi-a dat seama că îşi pierduse geamantanul.

826 afișări
Imaginea articolului Surpriza poliţiştilor braşoveni pentru o femeie. I-au returnat valiza pe care nici nu ştia că o pierduse

O braşoveancă şi-a primit înapoi valiza de la poliţişti, când încă nici nu ştia că a pierdut-o

Poliţiştii locali braşoveni au returnat în acest an aproape 200 de obiecte diferite celor ce le-au uitat, pierdut sau lăsat pe domeniul public.

Cele mai multe bunuri au fost găsite în zona centrală a oraşului, însă şi prin cartiere a fost înregistrat acest fenomen.

Unele lucruri au fost găsite de poliţiştii locali în timpul misiunilor de patrulare, altele au fost predate de cetăţenii care le-au descoperit.

În topul obiectelor pierdute se numără cardurile bancare, actele de identitate şi diferite alte documente oficiale (certificate de absolvire, de naştere sau dosare medicale).

Este vorba despre 27 de carduri bancare, 21 de cărţi de identitate, 19 carduri de sănătate, 29 de alte acte/documente, 17 poşete/borsete/plase, 11 permise de conducere, 10 telefoane, abonamente RAT, 26 de carduri de farmacie, chei (şi de maşina), ochelari, cărucior de copil, proteze, medicamente, carte de rugăciuni, tichete de pariuri sportive, produse cosmetice sau bilete RAT sau sume de bani.

„Unul dintre cele mai amuzante cazuri a fost cel al unei braşovence întoarsă din concediu cu maşina. Femeia, după ce şi-a parcat automobilul în faţa blocului, a uitat să îşi ia cu ea şi geamantanul pe care l-a abandonat lângă maşină, fiind mult prea grăbită să ajungă în locuinţa sa. Trolerul a ajuns la poliţiştii locali, care prin metode specifice au identificat-o pe femeie. Aceasta a fost extrem de mirată de prezenţa agenţilor la uşa ei, ţinând cont că nici măcar nu ştia că îi lipsea geamantanul de calătorie”, spun poliţiştii locali braşoveni.

Toate aceste bunuri ajunse la sediul Poliţiei Locale sau la birourile din cartiere, au fost returnate persoanelor care le-au pierdut, uitat sau abandonat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici