Un bărbat din Florida a fost atacat de un leopard, după ce a plătit 150 de dolari pentru a putea să se joace cu el

  • Dwight Turner voia să se joace cu un leopard negru şi să-şi facă poze cu el, dar a fost atacat
  • Proprietarul animalului va fi audiat pe 2 decembrie
  • Dwight a fost muşcat de cap şi de ureche
105 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Florida a fost atacat de un leopard, după ce a plătit 150 de dolari pentru a putea să se joace cu el

Un bărbat din Florida a fost atacat de un leopard, după ce a plătit 150 de dolari pentru a putea să se joace cu el

Dwight Turner, în vârstă de 50 de ani, a fost atacat de un leopard negru pe 31 august şi a suferit două operaţii în urma atacului.

Dwight Turner i-a cerut lui Michael Poggi, proprietarul leopardului, în vârstă de 54 de ani, să se poată juca cu leopardul lui şi să-şi facă poze cu el.

După ce Michael a descuiat cuşca leopardului, Dwight a intrat şi s-a aşezat pe o bancă înăuntru, iar leopardul l-a atacat muşcându-l pe cap şi ureche.

Michael a primit două plângeri contravenţionale pentru că a permis contactul deplin cu un animal extrem de periculos şi pentru menţinerea animalelor sălbatice captive.

Audierea sa este programată prin Zoom pentru 2 decembrie, conform documentelor instanţei din Broward.

Pe pagina sa personală de Facebook, proprietarul leopardului a spus că este „un crescător de animale exotice din specii rare sau pe cale de dispariţie şi a salvat mii de animale exotice în ultimii 35 de ani”.

O fotografie obţinută de la televiziunea locală 10 News Shows arată cum victima are bandajat capul şi urechea, după ce a fost mutilat de un leopard negru.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici