Un INCENDIU violent a distrus o parte a unei clădiri emblematice din Liverpool

Un incendiu uriaş a distrus o parte din clădirea Littlewoods Pools, unul dintre cele mai renumite repere ale oraşului Liverpool, informează postul BBC.

366 afișări
Imaginea articolului Un INCENDIU violent a distrus o parte a unei clădiri emblematice din Liverpool

Un incendiu violent a distrus o parte a unei clădiri emblematice din Liverpool

Iniţial, au existat temeri că acoperişul şi etajul superior ale unei aripi a structurii ar putea fi mistuite de flăcări.

Serviciul de Pompieri Merseyside a anunţat că nu au existat răniţi şi nu au existat temeri legate de integritatea clădirii.

Structura în stil art deco de cinci etaje de pe Edge Lane a fost construită în 1938, dar rămăsese goală din 2003.

În urmă cu câteva luni au fost anunţate planuri pentru un nou complex în acest loc, inclusiv studiouri de film şi televiziune, deşi partea clădirii destinată studiourilor nu a fost afectată de incendiu.

Contractul, semnat cu dezvoltatorul Capital & Centric, intenţionează să creeze o bază nordică de 50 de milioane de lire sterline pentru studiourile Twickenham, unde să fie create sute de locuri de muncă.

Cauza producerii incendiului nu este deocamdată cunoscută.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici