Violenţa asupra femeilor, sub lupă. Giorgio Chiellini şi Juventus, clip inedit de conştientizare, pe Allianz Arena

  • Juventus se alătură campaniei „#OrangetheWorld”, lansată de către ONU, cu ocazia Zilei internaţionale de eradicare a violenţei asupra femeilor.
  • Fotbalistul Giorgio Chiellini apare într-un clip de conştientizare a violenţei asupra femeilor.
251 afișări
Imaginea articolului Violenţa asupra femeilor, sub lupă. Giorgio Chiellini şi Juventus, clip inedit de conştientizare, pe Allianz Arena

Ziua de 25 noiembrie, Ziua internaţională de eradicare a violenţei asupra femeilor, este marcată la nivel global, prin diverse acţiuni şi campanii. Jucătorii de la Juventus au fost activi şi au creat un video inedit pentru a atrage atenţia asupra fenomenului.

„Stadionul Allianz. 41,507 locuri. Dacă pe stadion s-ar afla doar femei, 13,835 ar fi victimele. Pentru că una din trei femei trece prin violenţă pe parcursul vieţii. Noi credem că nu putem fi spectatori la violenţă, ci oponenţi, gata s-o învingem, ca echipă”, titrează clipul video postat de către Juventus, pe pagina de Facebook şi YouTube.
 
„Nu sta să priveşti”, mai apare scris pe scaunele spectatorilor din tribune.
 
„Haideţi să luptăm împreună împotriva violenţei. Nu sta degeaba”, îndeamnă echipa, la finalul clipului video.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici